Kartingschool

Heeft uw kind kartkriebels? Dan is de Kids Stage te Karting Zolder een ware ‘must’! Door onze jarenlange ervaring in de karting- en autosportwereld staat de begeleiding van uw kind centraal. Van de zitpositie, de uitrusting, het veilig besturen van een kart tot de kennis van de vlaggen, na deze training heeft uw zoon of dochter de perfecte bagage voor nog meer racing plezier.

Rondleiding Circuit Zolder

Naast de karting stage, loodst ons team uw kind doorheen de racewereld door tal van bekende piloten en racewagens te bezoeken in de pitboxen van Circuit Zolder. Deze piloten geven het nodige advies aan de kinderen en zodoende kunnen er tal van vragen gesteld worden aan hun idolen.

Overigens is het merendeel van de professionele piloten ook gestart met karting, dus wie weet is uw kind de opvolger van deze sterren in de racewereld!

Onze coaches staan alvast klaar om uw kind een fantastische ervaring te laten beleven!

Data Kidsstage

Op volgende data vinden er kidsstages plaats:

2020:
De data voor 2020 zijn nog niet bekend.

Inschrijfformulier Kartingschool

Wij bieden voor de kinderen een kart initiatie onder professionele begeleiding, met een aangepast programma voor beginners en gevorderden.
Leerlingen worden opgeleid door ervaren piloten waarbij ze leren hun bochtentechniek zo efficiënt mogelijk te maken en het pedaalgevoel aan te passen om zodoende betere piloten te worden. Tijdens de middagpauze vindt er een ‘meet & greet’ plaats met raceteams of een rondrit op het circuit van Zolder. Wij bieden een helm en raceuitrusting aan voor de piloten.

Programma overzicht:

– 8:30-9:00: Inschrijving van de kinderen.
– 9:00-12:00: Aanvang kidsstage met afwisselend theorie en praktijk.
– 12:00: Meet & Greet Raceteam/Racepiloot

Tijdens de praktische lessen zullen de kinderen verdeeld worden over 3 groepen (beginners & gevorderden) zodat ze een aangepaste begeleiding hebben en dat we ze individueel beter kunnen bijsturen. Voor de gevorderden gaan we indien het mogelijk is qua ervaring van de pilootjes een wedstrijdje organiseren zodat ze kunnen laten zien wat ze hebben bijgeleerd en of ze kunnen presteren onder de druk van de wedstrijd.

Wij bieden voor ieder pilootje een helm, nekband en racepak aan en voor de ouders hebben we 2 inkomtickets. In de loop van de dag zullen de ouders een rondleiding krijgen op het circuit door een ervaren gids en zullen de pilootjes de sfeer van Circuit Zolder kunnen waarnemen.

Indien er nog vragen zijn kunt u ons altijd bellen of mailen!

De prijs is €50,00 voor een ganse voormiddag van 9:00 tot 12:00.

De nieuwe data voor het seizoen 2020 zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Schrijf uw kind hier in voor Kids Kart Stage @ Karting Zolder! Van 09:00 - 12:00 uur € 50,00

Heeft uw kind een karthelm?

Heeft uw kind al ervaring in de kartsport?

Betaling

Voor welke Kidsstage wenst u zich in te schrijven?